«Η νόμιμη ένωση ενός άντρα και μιας γυναίκας, που καθαγιάζεται με εκκλησιαστική τελετή, δηλαδή από το μυστήριο του γάμου, ή επικυρώνεται απλά από τις πολιτικές αρχές». Η παραπάνω πρόταση, είναι ο ορισμός του γάμου από κάποιο λεξικό. Σας άρεσε;

Είναι φυσικό να σας ξενίζει μία τέτοια περιγραφή για την πιο ευτυχισμένη στιγμή στην ζωή ενός ζευγαριού και είναι επίσης φυσιολογικό να επιθυμείται ο δικός σας γάμος να είναι ξεχωριστός. Τόσο για να τον χαρείτε εσείς, όσο οι φίλοι και οι συγγενείς που θα σταθούν δίπλα σας στη μεγαλύτερη στιγμή της ζωής σας.

Εάν λοιπόν αναζητάτε τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν στο να ζήσετε ότι ονειρευτήκατε στην εκδήλωση του δικού σας γάμου, χωρίς να αγχωθείτε δευτερόλεπτο και να σας προσφέρουν έξυπνες λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το «Thea Event Room».

Ένας μαγευτικός χώρος στη Σαλαμίνα, με τη θάλασσα να απλώνεται σε κοντινή απόσταση, το «Thea Event Room» θα περιμένει εσάς και τους καλεσμένους σας, ώστε να περάσετε μία μαγευτική βραδιά, υπό τους ήχους της καλύτερης μουσικής και γεύσεις που θα εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας!

Οι επιλογές είναι... ατελείωτες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε και να αποφασίσετε τι είδους γαμήλια δεξίωση επιθυμείται και μετά αναλαμβάνουμε εμείς. Σας προσφέρουμε, εκτός των άλλων, έξτρα στολισμό της αίθουσας, πάντα με τη συνεργασία σας στην επιλογή του τόνου και του ύφους, πρόσληψη μπάντας η dj για τη μουσική συνοδεία της βραδιάς και ένα special νυφικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της νύφης, που είναι εξάλλου και η μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς!

Επειδή λοιπόν θέλετε ο γάμος σας να μείνει αξέχαστος, μην διστάζετε και απευθυνθείτε αμέσως στο «Thea Event Room». Το προσωπικό μας, με την εμπειρία και τη όρεξη που διαθέτει, θα ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες σας, ώστε η δεξίωση του γάμου σας να ξεχωρίσει και να ευχαριστήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο!